TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lead Engineer inom instrument till Perstorp AB

Vill du få en projektledande roll inom instrument i ett processtekniskt och internationellt bolag med hållbarhetsfokus?

Perstorp AB i Perstorp söker en Lead Engineer som kommer att ansvara för disciplinen instrument i våra investeringsprojekt. Det är en unik möjlighet för dig med erfarenhet av att leda resurser inom disciplinen instrument att bidra med din kompetens i processtekniska projekt. Många av våra projekt är EPCM och här finns möjligheten att delta i våra investeringssatsningar i en betydande och utvecklande roll på ett tillverkande bolag i framkant.

Ditt anställningserbjudande

På Perstorp AB får du möjlighet att arbeta i en varierande roll med möjligheter till utveckling. Du blir en del av Perstorps globala projektorganisation och en viktig del i Perstorps strategiska inriktning och resa framåt. Vi befinner oss i en spännande tid med många viktiga projekt där hållbarhet är i fokus. För rätt person finns även möjligheter att jobba mot den internationella marknaden.

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om 12 anställda och flertalet konsulter på två siter, Perstorp och Stenungsund. Din närmsta chef är Manager Process Automation, Global Technology and Investment. Rollen är placerad i Perstorp eller Stenungsund och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet. Möjlighet till hemarbete finns.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet som Lead engineer inom instrument från en industriell miljö. I grunden har du en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning eller motsvarande kunskaper. Du har arbetat med EPCM-kontrakt. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs då du kommer att jobba nära den lokala verksamheten samt vara involverad i internationella projekt.

Då rollen innebär mycket såväl interna som externa kontakter och samarbeten är det viktigt att du är bra på att skapa relation till andra. Du är skicklig på att identifiera och lösa problem. Att kommunicera väl i tal och skrift är en av dina styrkor. Vidare tror vi att du som söker trivs bra med att jobba mot deadlines på ett strukturerat och noggrant sätt.

Alla lediga jobb