TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Leads-hanterare till Thermia Örebro

Är du strukturerad och kundorienterad? Bra! Då kan rollen som Leads-hanterare hos Thermia passa dig.

Thermia söker en strukturerad och passionerad person för rollen som Leads-hanterare.

Rollen ger en möjlighet för en individ med rätt attityd och drivkraft att utvecklas och växa inom organisationen. Thermia är på väg att ta nästa steg inom kundmarknadsföring och letar efter någon som kan se till att vi har en personlig och relevant dialog i alla skeden av kundens livscykel.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Leads-hanterare får du ett arbete där du får möjlighet att påverka såväl ditt egna arbete som verksamhetens resultat. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för att hantera inkomna leads i vårt system, gå igenom dem och distribuera ut dem till rätt återförsäljare. Du arbetar aktivt med bolagets leadshantering för att stötta försäljningsinsatser i syfte att attrahera, vårda och behålla företagets kunder och prospekts. 

I denna roll kommer du bidra till att skapa ökat affärs- och kundvärde i syfte att maximera intäkter på ett ansvarsfullt sätt samt att förbättra kundupplevelsen

Värt att veta

Du kommer rapportera till säljchef.
Placering: Örebro. 

Tjänsten är en helt ny roll på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en stark passion för att bygga relationer och erbjuda enastående partner service. Du har tidigare arbetat i en kundorienterad roll och en förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och driva resultat.

Det är meriterande om du har arbetat med lead-generering eller någon form av CRM-verktyg innan. 

Alla lediga jobb