TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Learning coordinator till Deloitte

Learning coordinator till Deloitte i Stockholm

Letar du efter ett varierat arbete där du har möjlighet att vara med och bidra till samt forma lärande och utbildning inom Deloitte? Brinner du för service och har erfarenhet av planering, organisering och utbildning?
Då har vi hittat din nästa roll!
Här kommer du att få interagera med olika människor från beställare i verksamheten till leverantörer och deltagare på kurser. Att bygga relationer och nätverka är en lika stor del av din vardag som att använda din noggrannhet i dina löpande arbetsuppgifter och att hantera oväntade situationer på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder

Vår kultur präglas av att vara inkluderande, öppen och hjälpsam. Vi har ett mycket nära samarbete där vi jobbar mot gemensamma mål tillsammans med hela Deloitte. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Genom kontinuerlig feedback och en coach som stöttar din karriär hjälper vi dig att hitta och utveckla just dina styrkor. Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Deloitte, och ta del av intervjuer med våra medarbetare på Deloitte.se/karriar.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Om rollen

Som Learning coordinator är du med och planerar för utbildning inom ett eller flera affärsområden. Förutom planering ansvar du även för utvärdering och att ta vara på lärdomar och utveckling framåt.

Några av din arbetsuppgifter kommer att vara:

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av koordinering och/eller kurshantering. Kanske har du jobbat med event eller konferens som har gett dig en god vana att hantera många olika uppgifter och kunna prioritera? För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd och framåtlutad i din arbetsstil och leverera med en hög servicenivå och kvalitet. Du behöver trivas med att jobba både självständigt och att samarbeta med andra och att hantera både toppar och dalar. Vidare är det viktigt att du ser lösningar på olika situationer som kan uppstå och att du är förändringsbenägen.
Förutom en mycket god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska, besitter du goda kunskaper i Excel och Powerpoint samt Teams. Meriterande är om du har jobbat med utbildningssystem tex Cornerstone (LMS)

 

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Alla lediga jobb