TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Head of Legal till kreditmarknadsbolag

Vill du vara med och starta upp ny avdelning inom legal hos en av våra kunder? Sök tjänsten som Head of Legal idag!

Är du redo för nästa steg i karriären? Drivs du av resultat och ser det som en spännande utmaning att bygga upp en ny avdelning inom legal? Nu söker vi en Head of Legal till vår kund i centrala Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att vara med på en spännande resa där du startar upp legalavdelningen hos en av våra kunder inom kreditmarknad. Du kommer att ha ett nära samarbete internt med bland annat compliance, corporate, precollection, credit, treasury och accounting. Eftersom att rollen är ny får du möjlighet att skapa och själv påverka rollen.  

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Head of Legal kommer du att ha en bred roll. Du kommer bland annat hantera:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund är ett kreditmarknadsbolag och har sina lokaler i centrala Stockholm. Du rapporterar direkt till VD och har tätt samarbete med dina kollegor internt på bolaget. Det här är en heltidstjänst som förväntas tillsättas enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen ser vi att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av ovan arbetsuppgifter från Bank och Finans. Du har en juristexamen och jobbar kanske idag som Legal Counsel, Head of Legal, Bolagsjurist eller Senior Associate. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Som person är du prestigelös, har en mycket god samarbetsförmåga och kan vara strukturerad och noggrann även i situationer med mycket att göra. Eftersom du ska bygga upp legalavdelningen ser vi även att du drivs av att utveckla och se resultat. 

Passar denna roll in på dig? Välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb