TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Leveranskoordinator till Stockholm

Välkänt företag i Stockholm söker en Leveranskoordinator för ett spännande uppdrag.

Söker du efter en utmaning där din koordinations- och logistikförmåga får komma fram? Vi söker för vår kunds räkning någon som är strukturerad och som gillar att ha en "spindel-i-nätet-roll".

Vi erbjuder ett konsultuppdrag med start i januari och pågår till och med september 2023. Ansök idag. Urval sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG är det oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som leveranskoordinator är det ditt ansvar att se till att affärerna fullföljs enligt det avtal som slutits, och du har en central koordinerande roll inom kundens externa marknad. Du kommer arbeta i nära samarbete med Trading, Shipping och Planning för att koordinera leveranserna. Uppdraget innebär också många externa kontakter med både kunder och leverantörer och mycket av kommunikationen sker på engelska. I rollen ingår också att sköta den tillhörande dokumentationen och hålla affärssystemen uppdaterade. Det dagliga arbetet innebär prioriteringar och snabba beslut. Ändras en förutsättning i kedjan krävs det ofta snabba åtgärder för att lösa uppgiften.

Värt att veta

Kontoret ligger nära centrala Stockholm och det finns möjligheter att jobba hemifrån några dagar i veckan om man så önskar.

Våra förväntningar

Erfarenhet av en liknande roll krävs för att du ska lyckas i uppdraget.

Du som söker har en högskoleexamen inom sjöfart, logistik, teknik eller ekonomi. Vidare är du strukturerad och noggrann. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt hanterar svenska och engelska i både ta och skrift.

 

Alla lediga jobb