TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Leverantörsutvecklare / SQE till industriföretag

Till en av våra industrikunder i länet söker vi en leverantörsutvecklare / SQE.

Har du tidigare erfarenhet av leverantörsutveckling? Är du driven, kundfokuserad och duktig på att agera utifrån egna prioriteringar? Då kan detta vara rollen för dig! Till en av våra kunder i regionen söker vi dig som vill fortsätta att driva kvalitetsarbetet inom köpt material framåt på enheten. Uppdraget är initialt på konsultbasis med möjlighet till anställning hos kund efter uppdragets slut. Preliminär start under slutet av augusti.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Uppdraget är hos en namnstark kund med tekniskt avancerade produkter. 

Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av goda förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och en marknadsmässig lön

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du till företagets SQE-chef som är stationerad på annan ort. Resande i tjänsten förekommer. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning och med tidigare erfarenhet inom kvalitetsområdet. Du har sannolikt tidigare arbetat som leverantörsutvecklare / SQE. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. 

Som person är du självgående, kundfokuserad och kan agera utifrån egna prioriteringar. Du arbetar självständigt och har en förmåga att leda andra. Vidare är du planerande och har en god organisationsförmåga. Du är analytisk och arbetar och tar beslut utifrån fakta. 

Alla lediga jobb