TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Leverantörsutvecklare till Euromaint i Örebro

Har du tidigare erfarenhet av leverantörsutveckling? Är du driven och kundfokuserad kan denna roll vara något för dig!

Euromaint i Örebro behöver bli fler! Just nu söker vi en Leverantörsutvecklare till vårt strategiska inköpsteam. I rollen som Leverantörsutvecklare kommer du att arbeta med utveckling och utvärdering av nya och befintliga leverantörer.

Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Leverantörsutvecklaren kvalitetssäkrar mot leverantör för att uppfylla kravet på nollfelstoleranser. Effektiv hantering av mål och nyckeltal med kvalitets, miljö, säkerhetsanknytning – säkra att dessa hanteras och följs upp kontinuerligt inom inköp. Hen genomför produkt- och processrevison hos leverantör samt medverkar vid genomförande av förbättringsprogram med leverantör.

Rollen innebär bland annat

Värt att veta

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat några år inom inköp, gärna som leverantörsutvecklare. Du har kunskaper inom leverantörsbedömningar/val/värderingar samt rapportering av resultat internt och till leverantör. Du har även kunskaper inom material och leveransflöden samt avvikelsehantering. Likaså kunskaper i leveranssäkerhet från leverantörer. Du har även erfarenhet av leverantörsrevisioner samt gärna erfarenhet från "Lean".

Som person är du ansvars- och initiativtagande. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. 

Då rollen innebär kontakt med utländska leverantörer ska du ha goda kunskaper i svenska samt engelska både muntligen och skriftligen.

Alla lediga jobb