TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Linjechef till process och designteam

Är du en erfaren processingenjör inom rörsystem och pumpar, vill du leda ett team ingenjörer på plats i Göteborg?

Nu har du chansen att få leda ett processteam där du kommer att vara ansvarig för en grupp process och röringenjörer som arbetar med SOx-avgassystem. Vår klients uppdrag är att tillhandahålla teknik för att möjliggöra en grönare industri. Vill du hjälpa dem att främja en hälsosam planet för kommande generationer?

Vi letar nu efter en Linjechef till processavdelningen som kommer att stärka klientens Engineering Department. Uppdraget börjar så snart som möjligt och kandidater som är tillgängliga omgående kommer att prioriteras. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en unik möjlighet att vara en del av ett marknadsledande, innovativt och globalt företag med fokus på grön teknik för kommersiella fartyg. I en öppen och inspirerande miljö kan ditt bidrag göra skillnad. Vår klient erbjuder stor potential för personlig och professionell utveckling. Att attrahera de bästa kandidaterna är ett centralt fokus för dem för att fortsätta att utveckla och växa som företag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Linjechef för processteamet kommer du att vara ansvarig för en grupp process och röringenjörer som arbetar med SOx-avgassystem.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ditt team kommer att bestå av cirka 8 ingenjörer och i en ledande roll kommer du att säkra och strukturera processdesignen, leda, planera och distribuera arbetet inom teamet. Vår klient har ett modernt kontor i Göteborg med bra förbindelser till kollektivtrafiken. De verkar internationellt och rollen kan också omfatta vissa affärsresor till leverantörer / tillverkare och varv i Asien och Europa.

Vi kommer att starta vår urvalsprocess omgående och se till att skicka ditt CV på engelska.

Uppdraget börjar så snart som möjligt och initialt kommer du att vara anställd hos TNG. Som anställd konsult av TNG omfattas du naturligtvis av kollektivavtal, försäkrings- och friskvårdsbidrag. Uppdraget är långsiktigt och vi letar också efter dig som är intresserad av att arbeta som interimkonsult.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna position ser vi att du är:

Alla lediga jobb