TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Apis Training i Stockholm

Apis Training i Stockholm söker nu en teknisk administratör som ska arbeta med deras utbildningsplattform, läs mer nedan!

Vill du arbeta på ett internationellt företag där du får möjlighet att utvecklas i en administrativ roll, med varierande arbetsuppgifter? Då är det här jobbet för dig - Apis Training i Stockholm vill nu anställa en teknisk administratör som ska arbeta med deras utbildningsplattform (Learning Management System). Vi ser fram emot att få din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en perfekt matchning för dig som tycker om att arbeta med administration, sälj, samt har ett tekniskt intresse och inte kan vänta med att dela din kunskap med andra. Apis Training är ett internationellt företag som verkligen ligger i framkant inom teknik. De har utbildat världen sedan 1994 och har kunder i över 80 länder. Här får du chansen att utvecklas i en administrativ roll, utmana dig själv och bli en del av ett riktigt härligt internationellt team. 

Flextid
Flextid
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som teknisk administratör är du baserad på Stockholmskontoret som ligger på Södermalm, precis vid Södra station. Du har möjlighet att arbeta hemifrån och du kontrollerar din egen arbetstid, men självklart anpassar du dig efter organisationen samt kundernas behov så mycket som möjligt. Jobbet är heltid och börjar så snart rätt person är tillgänglig. 

VEM ÄR DU?

I denna tillsättning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i rollen ser vi att du:

När det gäller personliga egenskaper bör du ha en positiv attityd, vara pedagogisk, kommunikativ och strukturerad. Detta eftersom rollen innebär många kontaktytor och flera olika administrativa områden. Du tycker om att arbeta med skapande och har en kreativ ådra, är lätt att samarbeta med, driven och vill hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde. Detta kommer att vara avgörande för att lyckas i denna roll eftersom den kräver ett stort ansvar och initiativ. 

Alla lediga jobb