TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistics Manager till JTEKT CS Sweden AB

Logistikchef med erfarenhet från tillverkande industri sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems i Eskilstuna.

Nu söker vi dig som har du en flerårig erfarenhet av produktionsstyrning och materialanskaffning från tillverkande industri och trivs i en operativ roll! Vi söker dig som har goda kunskaper inom Lean Production och vill arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område. Låter det intressant? Bra! Då kan denna roll som Logistics Manager i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

JTEKT Column Systems AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. JTEKT Column Systems bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. JTEKT Column Systems är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. JTEKT Column Systems marknadsandel är ca 60%.

Hos oss får du en roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Massage
Massage
Parkering
Parkering

Dina arbetsuppgifter

Logistikavdelningen ansvarar för materialstyrning, godsmottagning, förråd, lager, produktionsstyrning, styrning och hantering av packmaterial, avsändning (såväl seriematerial som reservdelar, reklamationer och prototyper).

Exempel på arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Du leder logistikavdelningen som består av 10 medarbetare, varav tre är tjänstemän. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom logistik samt mycket goda kunskaper av arbete inom produktionsstyrning och materialanskaffning inom tillverkande industri. Du har goda kunskaper inom Lean Production samt är van att arbeta i affärssystem och EDI-system. Vidare har du erfarenhet av att skapa och bibehålla goda affärsrelationer, lagerhantering samt samarbete med fraktbolag och bokning av transporter. Då rollen innebär både svenska och internationella kontakter talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du drivande, affärsmässig, ansvarskännande, noggrann, analytisk och flexibel. Du är lösnings- och förbättringsorienterad och har naturliga ledaregenskaper och ett högt civilkurage.

 

Alla lediga jobb