TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistics & Planning Manager

Coherent söker en Manager Material Planning and Logistics med ansvar över logistik teamet och utskeppnings processer i Järfälla

Lockas du av en ledande operativ- och verksamhetsnära roll kopplad till produktion och logistik? Har du tidigare erfarenhet som chef och trivs med att leda och utveckla andra? Till Coherent söker vi nu en Manager Material Planning and Logistics som ska jobba nära produktionen och ansvara för deras logistikplanering, materialstyrning samt transportverksamhet, låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell och kollektivavtal.

I rollen som Manager Material Planning and Logistics får du chansen att nyttja samt utveckla din ledarskapsförmåga och också bidra till företagets framgång på ett avgörande sätt. Som Manager Material Planning and Logistics kommer du få ansvaret för ledning och utveckling av teamet, samt säkerställa en effektiv produktion genom att optimera företagets materialstyrning, utskeppnings- och lagerhanteringsprocesser.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Manager för Material Planning and Logistics kommer du jobba nära produktions- och inköpsteamet, planering är den mest vitala delen i den dagliga produktionen. Dina arbetsuppgifter innefattar:

Värt att veta

I denna roll rapporterar du direkt till Senior Director of Operations som också kommer leda din on-boarding. Du kommer ha personalansvar för ett team på 6 personer som arbetar inom logistikområdet. Tillsammans med ditt team kommer ni ha ett nära samarbete med övriga funktioner i produktionsteamet.

Tjänsten är på heltid, 38,75 h/vecka. Detta är en verksamhetsnära roll där du förväntas vara på plats. Förtroendearbetstid tillämpas.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi gärna att du:


Det är meriterande om du har erfarenhet inom tillverkningsindustri och/eller har hanterat ärenden samt administration kopplat till tull. Har du erfarenhet inom LEAN filosofin är det också en fördel.
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Manager Material Planning and Logistics är det viktigt att du är bekväm i en chefsposition och trygg i din ledarskapsförmåga. Du är kommunikativ, serviceorienterad och engagerad då det är många kontaktytor samt att du är ansvarig för ditt teams välmående och prestation. Det är också en roll som kräver ett strukturerat arbetssätt, ett analytiskt, ekonomiskt och konceptuellt tänkande för att kunna arbeta mål- och resultatinriktat.

Alla lediga jobb