TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikansvarig – Scandinavian Biogas i Stockholm

Har du erfarenhet av logistik eller processindustrin? Scandinavian Biogas söker en logistikansvarig till Stockholm.

Här får du möjlighet att ta ett helhetsgrepp av Scandinavian Biogas logistikflöden av fysiska bulktransporter till och från deras biogasanläggning i Södertörn, Huddinge. Hos en av Nordens största privata producenter av biogas kommer du bidra till en bättre och mer hållbar miljö. Verksamheten står inför stora och spännande förändringar och de söker dig som vill vara med dem på deras utvecklingsresa mot en renare framtid. Välkommen med din ansökan för rollen som logistikansvarig redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som logistikansvarig hos Scandinavian Biogas i Stockholm, kommer du till en familjär arbetsplats med modern teknik och hög kompetensnivå. Du kommer få arbeta både taktiskt och operativt i en dynamisk roll på Södertörns anläggningen med fokus på logistik och kvalitetskontroll med många kontaktytor. Eftersom detta är en ny roll hos Scandinavian Biogas kommer du vara med och forma rollen. Förutom innovativ teknik, en god gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som logistikansvarig kommer du ha operativt ansvar för att; rätt substrat, gödsel och gas, med rätt kvalitet levereras i rätt tid samt mängd. Du kommer vara processansvarig för distribution och även ansvara för supplykedjans roll gentemot myndigheter och certifieringsorgan. Rollen innebär även ansvar för att kvalitetskontroll genomförs på inkommande och utgående material. Eftersom Scandinavian Biogas befinner sig i en utvecklingsfas, förväntas du även ha ett stort fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att:

Värt att veta

Som logistikansvarig arbetar du både taktiskt och operativt. Det förekommer även vissa strategiska uppgifter i rollen. Du kommer ha många kontaktytor i form av leverantörer, kunder, myndigheter och logistikpartners för biogas, EOM, avfall samt biogödsel. Du rapporterar till Head of Operations. Utöver kontorstid förväntas du vara tillgänglig via telefon för att lösa enstaka problem som ibland kan dyka upp i processen.

Våra förväntningar

För rollen om logistikansvarig söker vi dig som:

Som person gillar du att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann. Eftersom du har kontakt med många personer i olika befattningar, behöver du vara lyhörd samt vårdar dina relationer med kontakterna. Du är ansvarsfull, kan prioritera och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra.

Alla lediga jobb