TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikansvarig – Scandinavian Biogas i Stockholm

Har du erfarenhet av logistik eller processindustrin? Scandinavian Biogas söker en logistikansvarig till Stockholm.

Erfaren logistikansvarig som söker en roll med operativt ansvar och strategiskt tänk? Skulle du motiveras av att ta helhetsgrepp över logistikflöden av fysiska bulktransporter hos en av Nordens största privata producenter av biogas? Scandinavian Biogas står inför stora och spännande förändringar och de söker dig som vill vara med dem på deras utvecklingsresa mot en renare framtid.

Här tar du stort ansvar över transporter till och från biogasanläggningen i Södertörn, Huddinge och kommer dagligen bidra till en bättre och mer hållbar miljö. Välkommen med din ansökan för rollen som logistikansvarig redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Scandinavian Biogas i Stockholm, erbjuder en familjär arbetsplats med hög kompetensnivå. Som logistikansvarig kommer du arbeta både operativt och taktiskt i en dynamisk roll på Södertörns anläggningen. Fokus för rollen är logistik och kvalitetskontroll där du kommer att ha många kontaktytor. Det är en ny roll på Scandinavian Biogas vilket ger dig möjlighet att vara med och forma rollen utefter satta mål och strategisk plan. Förutom innovativ teknik, en god gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du därför en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som logistikansvarig har du operativt ansvar över att rätt substrat, gödsel och gas, med rätt kvalitet och mängd, levereras i rätt tid. Du agerar processansvarig för distribution och ansvarar utöver det för supplykedjans roll gentemot myndigheter och certifieringsorgan. Du ansvarar operativt för att kvalitetskontroll genomförs på inkommande och utgående material. Eftersom Scandinavian Biogas befinner sig i en utvecklingsfas, förväntas du att tillsammans med dina kollegor även ha stort fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete.
Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att:

Värt att veta

Som logistikansvarig arbetar du operativt men deltar även i taktiskt och strategiskt arbete, med utgångspunkt i ditt ansvarområde. Rollen har många kontaktytor i form av leverantörer, kunder, myndigheter och logistikpartners för biogas, avfall samt biogödsel. Du rapporterar till Head of Operations och har nära kontakt med Head of Sourcing.

Våra förväntningar

För rollen om logistikansvarig söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom transport och logistik med tank och/eller bulkvaror eller med lantbruks- eller livsmedelsproduktion. Du är affärsmässig, har haft mycket kundkontakt och har erfarenhet av att arbeta med avtal.

Du har erfarenhet av att processa stora mängder data och har goda kunskaper i Excel. Utöver det är du flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom logistik, lantbruksproduktion eller livsmedelsproduktion samt från att ha arbetat med kvalitetssäkring.

Som person gillar du att arbeta i högt tempo och har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du är van att bidra med din expertis i en organisation och ser ett värde av att dela med dig till dina kollegor för att nå optimala resultat. Eftersom du har många interna och externa kontakter är det viktigt att du kan upprätta och behålla goda relationer. Du är ansvarsfull, kan prioritera och är noggrann vilket gör att du alltid når goda resultat med hög kvalitet.

Alla lediga jobb