TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikchef – Coherent, Stockholm

Logistikchef / Logistics Manager hos Coherent i Järfälla, Stockholm

Lockas du av en ledande operativ- och verksamhetsnära roll kopplad till produktion och logistik? Har du tidigare erfarenhet som chef och trivs med att leda och utveckla andra? Till Coherent söker vi nu en dynamisk Logistikchef / Logistics Manager som ska jobba nära produktionen och ansvara för deras logistikflöden, materialstyrning samt transportverksamhet, låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell och kollektivavtal.

Som Logistikchef / Logistics Manager har du stor möjlighet att utveckla ditt ansvarsområde i en roll där du har utrymme att utvecklas, professionellt såväl som i ditt ledarskap.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Logistikchef / Logistics Manager hos Coherent kommer du att spela en central roll i företagets produktion och logistikteam. Ditt ansvar är hela logistikflödet, inkl. materialstyrning och transportverksamhet. Du får möjligheten att leda och utveckla logistikteamet och säkerställa effektiva produktionsflöden genom optimerad materialstyrning, utskeppnings- och lagerhanteringsprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

Värt att veta

I denna roll rapporterar du direkt till Senior Director of Operations. Du kommer ha personalansvar för ett team på 5 personer som arbetar inom logistikområdet. Tillsammans med ditt team kommer ni ha ett nära samarbete med övriga funktioner i produktionsteamet.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Våra förväntningar

Som person är du en trygg, relationsorienterad och coachande ledare med stor självinsikt och intresse av att utveckla andra. Du är en problemlösare som analyserar och samverkar lätt med människor och som tycker om att påverka din omgivning med trovärdighet och initiativtagande. Du är engagerande och drivande, med stor förmåga att få människor med dig. Du skapar goda relationer och samarbeten, har hög integritet och är affärsmässig. 

Alla lediga jobb