TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikchef till Heda Security AB i Stockholm

Heda Security AB, Nordens ledande företag inom områdessäkerhet, söker nu en driven och erfaren logistikchef / lagerchef..

Vill du jobba på ett expansivt och dynamiskt företag med korta beslutsvägar där du får ansvara för att bygga upp ett nytt centrallager? Bra! Nu har vi en nyckelroll som logistikchef där du får arbeta med att säkerställa en effektiv och smidig hantering på företagets centrallager. Som logistikchef får du en utvecklande roll där du får arbeta både operativt och strategiskt med att optimera våra logistikflöden, skapa rutiner och processer samt leda och fördela arbetet.

Hos oss på Heda Security AB får du möjlighet att arbeta i en spännande och växande bransch där du har chansen att påverka och utvecklas. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som logistikchef hos oss får du möjlighet att vara en del av ett dynamiskt team där du har stort inflytande och ansvar. Vi har en familjär stämning där du får du frihet under ansvar och möjlighet att bidra med dina idéer och förslag. Hos oss är varje medarbetare viktig, och vi strävar efter att skapa en öppen och inkluderande kultur där alla känner sig välkomna och uppskattade.

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö, karriärmöjligheter och kompetensutveckling.

Friskvård
Friskvård
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som logistikchef kommer du arbeta både operativt och strategiskt med arbetsuppgifter som:

• Övergripande ansvar för logistikens utveckling och effektivitet
• Säkerställa ordning och reda på centrallagret samt en säker arbetsmiljö
• Leda och ansvara för daglig drift av företagets centrallager
• Hantera och optimera lagrets alla flöden såsom godsmottagning, lagerläggning och leverans
• Operativ styrning och strategiskt arbete samt planering
• Personalansvar för 3-4 personer, ledning och utveckling för att skapa ett framgångsrikt och motiverat team
• Budget och kostnadskontroll för logistikavdelningen
• Driva utvecklingsprojekt inom logistik
• Ansvara för lagrets digitala system och processer

Värt att veta

Som logistikchef kommer du att ha många kontaktytor inom företaget, såväl produktion som inköp. Du kommer även samarbeta med våra kollegor i Norge, Finland och Danmark samt ha dialog med olika leverantörer.

Du rapporterar till Regionchefen Mälardalen och tjänsten är placerad vid Arlandastad i Sigtuna.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av logistik och ledarskap, gärna inom en liknande bransch. Du har erfarenhet av logistikprocesser och har varit delaktig i att starta upp ett lager eller arbetat med förbättringar eller förändringsprocesser inom logistik och lager. Du har en god systemvana av olika CRM-system. Tjänsten kräver att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är självgående och strukturerad med god kommunikationsförmåga. Initiativtagande och handlingskraftig är egenskaper som vi värdesätter högt, liksom förmågan att arbeta flexibelt i en föränderlig miljö. Vidare har du en strategisk förmåga och kan bidra med utveckling i vår verksamhet.

Alla lediga jobb