TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikchef till Revent International AB

Nu söker Revent International AB en operativ samt strategisk Logistikchef till deras lager och transportverksamhet, läs mer nedan.

Lockas du av en operativ- och verksamhetsnära roll med strategiskt ansvar? Har du tidigare erfarenhet som ledare inom tillverkningsindustrin och trivs med att leda och utveckla andra? Till Revent International AB söker vi nu en Logistikchef som ska vara operativt samt strategiskt ansvarig för deras lager och transportverksamhet, låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som är marknadsledande inom sitt område, idag har Revent International AB återförsäljare i ca 50 länder över hela världen. Revent International AB vill att du ska må bra och känna dig trygg på din arbetsplats, så självklart erbjuder de kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Doften av nybakat bröd på arbetsplatsen är dessutom mer regel än undantag!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Logistikchef ska du: leda, organisera, motivera och fördela resurser på bästa sätt för att säkerställa att arbetsuppgifterna utförs i tid till förväntad kvalitet. Utveckla samt förbättra rutiner och koncernens logistikstrategi. Samordna operativa ärenden för lager/transporter med Operational Sales, produktion, kvalitet, inköp och planering. Förhandla och koordinera transportavtal/lösningar för koncernen, ansvara för att riktlinjer, regler och arbetssätt/rutiner följs och vidareutvecklas i samråd med närmaste chef. Ansvara för personalfrågor, utvecklingssamtal samt lönerevisioner och kompetensutveckling. Du ska också kontinuerligt leda förbättringsprojekt.

Du ska också säkerställa en hög servicenivå på avdelningen gällande följande arbetsuppgifter: 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Upplands Väsby och är en heltidstjänst med start så snart rätt person kan vara på plats. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. 

VEM ÄR DU?
Alla lediga jobb