TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistiker för kommande uppdrag i Göteborg

Vill du ha ett jobb med många kontaktytor? Vill du arbeta inom logistik och supply chain? TNG Tech i Göteborg söker nu logistiker.

Hos våra kunder i Göteborgsregionen ser vi på TNG ett ökat behov av medarbetare inom logistik. Vi vill nu komma i kontakt med dig som söker nya utmaningar inom logistik och supply chain. Sök jobbet fördomsfritt idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG Tech samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer. Din framtida roll erbjuder en nära kontakt med såväl leverantörer, transportörer, kunder och kollegor. Som logistiker är dina prestationer och beslut i hög grad essentiella för företagets fortsatta framgång.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och tjänst men kan t.ex. innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter. 

Våra kunder finns i hela regionen och innefattar exempelvis många namnstarka företag inom såväl tillverkande industrier som grossistföretag.

Vi jobbar både med direktrekrytering till kund och med konsulter. Som konsult blir du anställd av TNG och arbetar hos någon av våra kunder. Under tiden omfattas du självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos, vilket hela 79 % av våra konsulter blir. Vilket vi på TNG tycker om då det går helt i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörs eller en ekonomexamen med inriktning logistik och några års arbetslivserfarenhet. Du kan både vara i början av din karriär eller ha gedigen erfarenhet av området - vi matchar dig mot lämpligt uppdrag! Eftersom majoriteten av våra kunder inom logistik är såväl lokalt som globalt verksamma ser vi att du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Då tjänsten innebär kontakter såväl externt som internt ser vi gärna att du har en god kommunikativ och är serviceinriktad. I rollen som logistiker har du en roll med ett stort ansvar så vi ser vidare att du är systematisk, ansvarstagande och resultatorienterad.

Alla lediga jobb