TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistiker för uppdrag i Göteborg!

Har du ett intresse för logistik och supply chain? Vi söker nu logistiker inför kommande uppdrag i Göteborg!

Brinner du för att bidra till att flöden effektiviseras och organisationer optimeras? Nu söker vi dig som vill jobba inom supply chain i Göteborg för framtida uppdrag. Låter det intressant? Läs vidare och sök idag!

Vi ser gärna att du i ansökan specificerar vilka dina styrkor är samt vilket område inom logistik och supply chain som intresserar dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att välja TNG Tech ges du en möjlighet att snabbt utveckla din kunskaper inom logistik och supply chain samt en möjlighet att knyta nya kontakter. Vi kan erbjuda spännande uppdrag inom bland annat tillverknings- och processindustrin samt hos transport- och tjänsteföretag. Din framtida roll innebär en nära kontakt med leverantörer, transportörer, kunder och kollegor. Du kommer vara en viktig del i företagets framtida framgångar!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter varierar beroende på företag och konsultuppdrag, men kan innehålla:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker innehåller din arbetsdag både strategiska och operativa arbetsuppgifter, ofta i kombination under samma arbetsdag. 

Vi jobbar både med direktrekrytering till kund och med konsulter. Som konsult blir du anställd av TNG och arbetar hos någon av våra kunder. Under tiden omfattas du självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller liknande med inriktning mot logistik, samt tidigare erfarenhet av supply chain. Eftersom våra kunder jobbar på en internationell marknad är det viktigt att du behärskar engelska och svenska, i både skrift och tal. För att trivas ser vi att du är lösningsorienterad och har förmågan att se helhetsbilden utan att tappa vikten av detaljerna. Vi ser också att du har lätt att samarbeta med andra och en god kommunikativ förmåga då jobbet innebär dagliga kontakter med andra människor. 

Alla lediga jobb