TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistiker – gå med i vårt nätverk på TNG

Brinner du för logistik och Supply Chain? Nyfiken på utmaningar framåt? Gå med i vårt konsultnätverk på TNG Tech Mälardalen!

Vill du arbeta som logistiker på några av Örebros mest spännande företag? Nu söker vi dig som vill anmäla ditt intresse för framtida utmaningar inom logistik! Gå med i vårt konsultnätverk på TNG Tech för framtida konsultuppdrag och rekryteringar som logistiker inom Mälardalen.

Genom att skicka in din ansökan finns du med i vårt nätverk.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

TNG Tech samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer. Ditt uppdrag erbjuder tät kontakt med såväl leverantörer, transportörer, kunder och kollegor - och dina prestationer och beslut påverkar i hög grad företagets fortsatta framgång.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och tjänst men kan t.ex. innebära:

Värt att veta

Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter. Våra kunder finns i hela regionen och innefattar exempelvis många namnstarka företag inom såväl tillverkande industrier som grossistföretag.

Våra förväntningar

Vi söker dig som antingen är nyexaminerad från en ingenjörs- alternativt Yrkesutbildning med inriktning logistik, samt dig som arbetat länge i branschen. Du kan både vara i början av din karriär eller ha gedigen erfarenhet av området - vi matchar dig mot lämpligt uppdrag! Eftersom majoriteten av våra kunder inom logistik är såväl lokalt som globalt verksamma vill vi att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person söker vi dig som trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där tempot emellanåt är högt. Du är kommunikativ, ansvarstagande och ser till att leverera inom ditt ansvarsområde.

Alla lediga jobb