TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistiker till Green Cargo

Analytisk och kommunikativ logistiker sökes till Green Cargo i Hallsberg.

Söker du en bred roll inom logistik, med stort eget ansvar och många kontakter? Bra! Då kan rollen som nätverksplanerare på Green Cargo vara rätt för dig.

När du väljer Green Cargo väljer du en grön arbetsgivare. Hos oss blir du betydelsefull och varje dag du går till arbetet gör du en insats - för svenskt näringsliv, för miljön och för framtidens transporter. Medarbetarna är vårt företag och våra värderingar genomsyrar allt vi gör; vi har koll, vi vågar, vi bryr oss och vi levererar. Vill du vara en del av oss? Sök idag!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Green Cargos vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden.

Du erbjuds en roll med stort ansvar och välkomnas till ett team bestående av kompetenta och engagerade medarbetare i ett hållbart företag.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som nätverksplanerare ansvarar du för att säkerställa produktionen på bangårdar, terminalorter samt kapaciteten på terminaler och hamnar.

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du kommer ingå i ett team om elva nätverksplanerare där alla har ett eget geografiskt ansvarsområde. Rollen innebär några resor per år.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom logistik. Du kan ha mångårig erfarenhet eller så har du nyligen tagit examen och tycker att järnvägslogistik är framtiden.

Som person är du noggrann, målmedveten och har lätt för att följa processer. Då du kommer ha många kontakter, både internt och externt, bör du ha en hög social kompetens och en förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer. Vidare bör du ha en mycket hög kommunikativ förmåga, i tal och skrift.

Alla lediga jobb