TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikkoordinator till fordonsföretag i Göteborg

Skapar du ordning i kaoset och gillar problemlösning? Sök jobbet som logistikkoordinator i Göteborg och ta nästa steg i karriären!

I jobbet som logistikkoordinator hos vår kund, som verkar internationellt inom fordonsbranschen, har du en möjlighet att ta nästa steg inom din karriär. Du kommer till en flexibel arbetsplats och miljö där du får utvecklas inom logistik. Är du redo för att ta nästa steg? Vid intresse ber vi dig söka tjänsten redan idag då urval sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får här en möjlighet som logistikkoordinator att jobba på ett teknikorienterat företag i fordonsbranschen som kännetecknas av en trevlig arbetsplats med stark internationell miljö. Du blir en viktig del av ett mindre team, som tillsammans verkar för flöden och logistik fungerar smidigt.

Om du är en person som motiveras av klurigheter, problemlösning men också av att verka i en internationell miljö, så är detta nästa steg för dig i din karriär.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Närmaste chef du rapporterar till är logistikchefen, men rapportering sker delvis även till säljchefen. Du blir en del av ett dynamiskt företag under spännande tider. Just nu befinner sig företaget i övergång till ett nytt affärssystem och för dig med systemvana av SAP finns det möjlighet att bidra med kompetens på ytterligare ett område.

Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt ett konsultuppdrag. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Som logistikkoordinator ser vi att du har en akademisk utbildning inom logistik eller ekonomi, alternativt att du har med dig en gymnasial examen eller erfarenhet med ca 1-2 år inom just logistik. Som person är problemlösning en av dina största styrkor, liksom en analytisk förmåga. Du gillar samarbeta, är relationskapande och tycker om att förhandla dig till lösningar som alla parter kan acceptera. Du förstår att relationer med kunder och leverantörer handlar om att ställa krav men också att leva upp till förväntningar.

För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska obehindrat, då båda språken förekommer dagligen i både tal och skrift. Givetvis är du van med att jobba i system och har mycket goda kunskaper i Excel. Har du även erfarenhet från SAP är det meriterande.

Alla lediga jobb