TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikansvarig till Proffsmagasinet

Proffsmagasinet söker en Logistikansvarig som vill vara med på resan att bli Sveriges bästa e-handel! Är det du? Ansök idag!

Jobbar du inom logistik idag, har en passion för e-handel och är sugen på nya utmaningar? Proffsmagasinet är en av de största aktörerna inom e-handel och fortsätter växa. Vi vill ha med dig på tåget för att säkerställa att allt vi gör blir det bästa för kunden och självklart det egna bolaget. Vi söker nu en Logistikansvarig som med erfarenhet och nyfikenhet vill vara med på denna tillväxtresa med fokus att ta kundupplevelsen till nya höjder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Proffsmagasinet strävar vi efter en överlägsen upplevelse för våra kunder, något som också genomsyrar vår arbetsplats och kultur. Som Logistikansvarig kommer du att arbeta nära många i organisationen och ha en hög påverkansgrad för företagets utveckling och väg framåt. Då vi växer så det knakar håller vi ett högt tempo och du behöver vara beredd på att kunna växla mellan olika projekt och vara framåtlutad i ditt arbetssätt.

Detta jobb är klippt och skuret för dig som med erfarenhet inom logistikbranschen, är van att komma med idéer och sedan genomföra dem, antingen själv eller genom att leda projekt där flera olika parter deltar.

Proffsmagasinet sitter i ljusa och fräscha lokaler med utsikt över Marieviks hamn. Du välkomnas av ett härligt gäng med en dedikerad chef. Tillsammans kommer vi att sträva efter att öka kundnöjdheten i takt med att flöden och processer utvecklas och där vi har roligt på vägen.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen som Logistikansvarig är ingen dag den andra lik. Du kommer att ha några standardiserade uppgifter men övrigt arbete är beroende på vilka projekt som är pågående och din grad av medverkan i dessa. Ditt fokus kommer att ligga i kundupplevelsen och hur processerna ständigt kan utvecklas till det bättre. Du kommer att jobba nära våra olika avdelningar, transportörer och lager för att ha så stor förståelse för verksamheten som möjligt. Du rapporterar till bolagets CFO/COO.

VEM ÄR DU?

Du som söker har erfarenhet av logistikutveckling och vi ser gärna att du arbetat med e-handel mot privatpersoner. Vidare har du en god teknisk förståelse för dataflöden och affärssystem för att kunna förstå den tekniska lösningen men även kunna förbättra eller skapa nya lösningar. Vi söker dig som har en god analytisk förmåga och är van vid att leda projekt.

Som person är du noggrann, strukturerad och självgående. Du har ett kommersiellt sinne och en god förmåga att se saker i ett större perspektiv. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis logistik eller liknande men rätt erfarenhet kan väga upp denna del. Mycket goda kunskaper i excel krävs samt flytande tal och skrift i både svenska och engelska. 

Alla lediga jobb