TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikkoordinator till välkänd kund i Perstorp

Nu söker vi dig som vill arbeta som Logistikkoordinator på ett internationellt och välkänt producerande bolag i Perstorp!

Vill du arbeta med logistikplanering och export på ett stort och välkänt företag? Letar du just nu efter din nästa utmaning inom Supply Chain? Sök då jobbet som Logistikkoordinator hos vår kund i Perstorp! Här får du möjlighet att planera och koordinera sjötransporter från produktion till slutkund och arbeta i en professionell och snabbfotad miljö.

Låter det spännande? Varmt välkommen in att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom logistik och export, där du kommer att få insyn i hela flödet från ordermottagning till leverans. Tillsammans med dina kollegor löser ni transportrelaterade problem dagligen och säkerställer företagets viktigaste process - att leverera produkt till kund. Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett internationellt företag med ett välkänt varumärke, vilket kommer att ge dig en attraktiv merit för kommande karriärmöjligheter.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Logistikkoordinator kommer du att ansvara för en region eller ett land utanför Europa och säkerställa flödet från produktion till slutkund. Dina primära arbetsuppgifter att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett team på 13 personer, som tillsammans ansvarar för ordermottagning, kundkontakt och leverans utanför Europa. Du kommer att rapportera till Customer Service Manager. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i 6 månader.

Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en bakgrund inom transport, logistik eller Supply Chain och som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är väldigt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med export och exportdokumentation. Då majoriteten av all kommunikation kommer att ske på engelska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska både i tal och skrift. Då du kommer att arbeta med administration i SAP är det en stor merit om du har arbetat inom detta tidigare alternativt motsvarande ERP-system.

Som person söker vi dig som är strukturerad och som älskar att planera och koordinera sina dagar i förväg. Du trivs i en miljö som sätter press på dig, där du jobbar efter deadlines. Då du kommer att lösa logistikrelaterade problem är det viktigt att du tycker att detta är motiverande och roligt. Då du kommer att bli en del av ett härligt gäng kollegor, ser vi gärna att du gillar att arbeta tillsammans med andra och gärna sträcker ut en hand för att stötta en kollega.

Alla lediga jobb