TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikutvecklare till kund i Örebro

Vill du bredda din kompetens och erfarenhet inom logistik? Vi på TNG Tech söker logistikutvecklare till våra kunder i Örebro.

Vi på TNG Tech utökar vårt nätverk inom logistik för framtida rekryteringar. Vi har en fortsatt stor efterfrågan på personer med bakgrund inom Supply-Chain, både i specialist- och ledarroller.

På TNG Tech ser vi till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens och låter fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Våra kunder är främst medelstora och stora företag som verkar i en rad olika branscher. Hos oss får du en perfekt möjlighet att få in en fot på ett intressant företag eller bredda din erfarenhet.

 

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och tjänst men kan exempelvis innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra kunder finns i hela Örebroregionen och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.    

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och/eller erfarenhet inom logistik eller inköp.  Det är meriterande om du har kunskaper inom Lean, Six Sigma eller motsvarande. Du är en van användare av både affärssystem och Officepaketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som trivs att arbeta i en snabbrörlig och föränderlig miljö. Vidare är du analytisk, kommunikativ och resultatorienterad.

Alla lediga jobb