TNG
Logistikutvecklare till vår kund i Solna

Logistikutvecklare till vår kund i Solna

En bred roll för dig som vill arbeta med logistikutveckling i ett ledande företag!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Eva Sahlin
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

En bred roll för dig som vill arbeta med logistikutveckling i ett ledande företag!

Nu har vi en intressant roll för dig som vill arbeta i en hållbar och samhällsviktig bransch i ett stabilt och marknadsledande företag! Hos vår kund får du i uppdrag att ta fram processer och metoder för att bygga och utveckla effektiva logistiska flöden. En stor del innebär det också att vara delprojektledare för ett mobiliseringsprojekt.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och uppdraget beräknas pågå till årsskiftet. Du erbjuds en viktig roll i en platt organisation i en växande bransch. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som delprojektledare är din roll att planera, organisera, styra, leda och följa upp alla aktiviteter eller funktioner inom delprojektet samt vara en länk mellan projektledare och projektgruppen.

Generellt i rollen som Logistikutvecklare ingår följande ansvar:

  • Ta fram, utveckla och effektivisera processer inom materialhantering
  • Identifiera, utveckla och implementera effektiva logistiklösningar från leverantör till förbrukningspunkt
  • Ansvara för logistiklösningar hos externa kunder/leverantör, konsignationslager
  • Ansvara för införande och utveckling av tekniska logistiklösningar
  • Arbeta aktivt för att eliminera slöseri i verksamheten
  • Verka för ett fungerande gränssnitt mot övriga enheter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

En viktig uppgift är att säkerställa att delprojektet har framdrift på aktiviteterna som planerats, bland annat genom att koordinera arbetet mellan olika funktioner i delprojektet. För att säkerställa framdrift ska delprojektledaren genomföra pulsmöten med projektgruppen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper om logistikprocesser samt förbättrings- och effektiviseringsarbete inom materialhantering. Vidare har du erfarenhet av moderna ERP-system, Lean production och att leda/delta i projekt.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du är öppen för förändringar och främjar nytänkande. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk, ser och tar till vara på affärsmöjligheter och har ett starkt inflytande på verksamheten. Vidare har du en god samarbetsförmåga och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. 

 Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem och Excel.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, som är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – inte minst som interimskonsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Tech
Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-21
Eva Sahlin
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7, Solna