TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lokalstrateg till Haninge kommun

Nu söker vi en Anläggningsstrateg / Lokalstrateg till kultur- och fritidsförvaltningen i Haninge Kommun

Haninge är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholm och är utsedd till en av åtta regionala stadskärnor i länet. Nu söker Haninge Kommun en lokalstrateg / anläggningsstrateg till förvaltningens nyinrättade avdelning verksamhetsstöd.

Har du erfarenhet som anläggningsstrateg eller lokalcontroller? Har du på annat sätt arbetat med fastigheter inom offentlig verksamhet och vill nu bredda dig? Drivs du av utmaningar och vill vara med på Haninge Kommuns utvecklingsresa? Då är det här uppdraget för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Anläggningsstrateg kommer du kunna påverka stadsbilden och tillsammans med dina kollegor kommer du göra skillnad i många av Haninge kommuns invånares liv. Till din hjälp har du flera kompetenta kollegor som besitter hög kompetens inom sina specifika områden. Arbetsklimatet är gott och trivseln inom enheten är hög!

Du kommer till en tjänst där variationen är stor. Du kommer få vara ute och se många olika fysiska platser inom kommunen från kulturhus, sim- och sporthallar, bibliotek till idrottsanläggningar, allt för att du ska kunna jobba med den långsiktiga strategin på bästa sätt.

I Haninge pågår nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i kommunens historia. Haninge kommun ligger i startgroparna för att utveckla Torvalla som ett välkomnande och livfullt centrum för fritid, kultur och evenemang blandat med bostäder, skolor och handel. Övriga projekt innefattar ett utbyggt kulturhus i Handen, ett nytt kultur- och föreningshus i Jordbro samt en simhall och ett kulturhus i Västerhaninge. Du och din kunskap kommer ha stor betydelse för hur utvecklingen av kommunens verksamhetslokaler och anläggningar blir.

Du utgår från ett strategiskt läge i Haninge. 20 minuter söder om stan, mittemellan Södermalm och nya Norvik Hamn med närhet till pendeltågsstation.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Som anläggningsstrateg för kultur- och fritidsförvaltningen arbetar du strategiskt med förvaltningens lokalförsörjning på kort och lång sikt. I uppdraget som anläggningsstrateg ingår bland annat:

Värt att veta

I din roll kommer du att arbeta nära förvaltningens avdelningar, förvaltningsledning och kommunens två nämnder, kultur- och demokratinämnden samt idrotts- och fritidsnämnden. Haninge kommun är inne i en spännande tillväxt och är en viktig del i den regionala utvecklingen. 

Du kommer sitta i kommunhuset centralt i Handen nära till pendeltåget, Rudans friluftsområde, Haninge kulturhus med bibliotek och konsthall. Du har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Tjänsten är på heltid med start när rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Du har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som jobbat med liknande frågor, gärna inom kommun eller liknande typ av organisation. Vi ser gärna att du har god kännedom om idrottsanläggningar och verksamhetslokaler för kultur och fritid. Du har vana av att arbeta i olika digitala verksamhetssystem som Bluebeam och GIS.

Du kan också ha erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerade fastighetsutvecklingsfrågor, planering och utveckling av lokalutnyttjande samt strategiska anläggningsfrågor och har då erhållit goda kunskaper om relevant lagstiftning inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av infrastrukturprojekt eller exploateringsprocesser.

Som person är du strukturerad, analytisk och har förmågan att bygga upp ett relevant nätverk för att klara din uppgift på bästa sätt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. 

 

 

Alla lediga jobb