TNG
Lokplanerare till Green Cargo i Hallsberg

Lokplanerare till Green Cargo i Hallsberg

Lokplanerare till Green Cargos Driftcenter i Hallsberg

Arbetsgivare Green Cargo AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Eva Sahlin
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Lokplanerare till Green Cargos Driftcenter i Hallsberg

Som lokplanerare hos Green Cargo får du en väldigt bred roll med kontaktpunkter i hela Norden. Du kommer att arbeta operativt med ansvar för det dagliga arbetet och optimeringen av lokplanen, lång och kortsiktigt. Har du ett tekniskt intresse och en fallenhet för lok kommer du trivas som lokstyrare.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Green Cargo är möjligheten till karriärutveckling stor, därmed trivseln och stoltheten ännu större vilket gör att de flesta väljer att stanna länge. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter: 

- Ansvarar för att optimera lokplanen efter uppkomna avvikelser för att klara befintliga uppdrag. 

- Ta emot larm om olycka/tillbud och registrerar samt vidarebefordrar informationen till ansvarig funktion. 

- Verkar som support vid uppkomna skador på fordon och styr vid behov loket till verkstad.

- Optimering och fördelning av resurser

- Säkerställer tillgången av lok inom Green Cargos verksamhet.  

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samarbetar med övriga funktioner på Driftcenter som övervakar och hanterar Green Cargos produktionsplan i Sverige, Norge och Danmark. Du rapporterar till gruppchef resursstyrning.

Tjänsten innebär skiftarbete, dag, kväll, natt samt helg.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har förmågan att se helheten och beroenden i järnvägsnätverket. Du har ett tekniskt intresse och en mekanisk förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från trafik-, transport- eller personalledning. Det är meriterande om du har erfarenhet från järnvägsbranschen. 

Du har goda kunskaper i Office-paketet och en god systemvana. Då vi internt kommunicerar på svenska så söker vi dig som har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och visar god förståelse för åtaganden mot kund. Vidare är du säkerhetsmedveten, effektiv och noggrann. Du kommunicerar väl och samarbetar med lätthet med andra avdelningar och funktioner. Du är stresstålig och har hög initiativ- och beslutsförmåga.

Green Cargo AB

Green Cargo AB

Vi har våra rötter i den svenska tågtrafikens ursprung och är Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik. Vi är en viktig del av det skandinaviska näringslivet. Dygnet runt fraktar våra godståg både råvaror och förädlade produkter till industrier i olika delar av Skandinavien och till kontinenten. Slutprodukterna tar i många fall tåget även till konsumenterna i ett hållbart logistiksystem som lägger grunden för Sveriges välstånd och konsumtion.

När Green Cargos tåg rullar, rullar hjulen för svensk industri och handel. I många avseenden bär vi faktiskt tillväxten, välfärden och jobben på våra hjulaxlar. Vi kör lastbilshytter till Gent, möbler till Haparanda, tidningspapper till Frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till Borlänge. Det gör vi pålitligt, tryggt och på utsatt tid. Med våra 1 900 anställda, 360 lok och 5 000 vagnar erbjuder vi miljömärkta dörr-till-dörr-transporter i ett nätverk som når ut över hela Sverige och med våra partners når vi tusentals orter i Europa.

Green Cargo AB
Arbetsgivare Green Cargo AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-10
Eva Sahlin
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Kraftvärmegatan 2, Hallsberg