TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör för kommande uppdrag i Örebro

Vi på TNG söker dig som vill arbeta som löneadministratör / Hr konsult för kommande uppdrag i Örebro.

I Örebro vill vi nu komma i kontakt med dig som vill arbeta som löneadministratör på uppdrag hos våra kunder. Med ett sinne för struktur och ett professionellt bemötande blir du en viktig tillgång på din framtida arbetsplats.
TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktiva företag, både lokalt verksamma och internationella, i många spännande branscher där du som konsult eller direktanställd ställs för intressanta utmaningar i din karriär.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En självständig roll hos våra uppdragsgivare där du kan bidra med struktur och integritet. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att bredda ditt kontaktnät och utveckla din kompetens. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänster som löneadministratörer är ofta en mix av diverse ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter men kan exempelvis vara som följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragen kan skilja sig åt gällande längd och omfattning. Vi söker därför dig som både vill jobba heltid och dig som vill jobba deltid. Som löneadministratör kommer du själv eller med andra löneadministratörer vara en objektiv part i verksamhetens lönehantering. Det är alltid meriterande med ytterligare språkkunskaper då kunderna ofta är internationella företag. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom löneadministration / HR  eller har motsvarande tidigare erfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med något lönesystem.

Som person har du känsla för service med en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete då deadlines är en del av arbetets natur. Vidare så är du noggrann och har en stor integritets- och sekretessförmåga.

Alla lediga jobb