TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör / HR-helpdesk till Skanska

Nu söker vi en löneadministratör med intresse av breda HR-frågor till Skanskas HR-helpdesk i Stockholm.

Är du redo att ta steget in i en dynamisk roll inom HR och löneadministration? Just nu söker vi en serviceinriktad löneadministratör som är redo att utvecklas inom HR-området. Om du dessutom har telefonvana, är noggrann och har ett stort intresse för service, är detta din möjlighet att ta nästa steg i karriären.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt man bygger, byggs för kommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation i en roll där du får utveckla dina kunskaper inom HR och Lön. Skanska erbjuder goda möjligheter till mycket lärande och djupdykning i flera kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår du i ett team där ni tillsammans besvarar inkomna frågor via ett ärendehanteringssystem samt telefon. Du kommer att få besvara breda frågor inom såväl HR som lön till medarbetare, HR-partners, myndigheter och chefer ute i organisationen. De flesta ärenden löser gruppen självständigt men vid mer komplexa frågor finns möjlighet att lämna över till specialister.

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Skanska sitter i fina lokaler i Stadshagen på Kungsholmen med goda kommunikationsförbindelser. Här blir du en del av ett engagerat och kompetent team och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet!

Detta är ett konsultuppdrag till 30 juni med start i mitten på februari och med god chans till förlängning. Du arbetar heltid och har möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar/vecka.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Skanska. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen. Vi har schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver detta friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning, troligtvis inom lön/personalområdet. Du har erfarenhet av löneprocessen och trivs med att arbeta med olika system. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du drivs av att leverera service på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

Vi söker dig som är redo att utvecklas och ta dig an nya utmaningar. 

Alla lediga jobb