TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör för rekrytering till EMBA

Vill du ansvar för hela löneprocessen på expansiva och internationella EMBA i Örebro?

Vill du bli en del av personalavdelningen på ett internationellt expansivt bolag? Är du serviceinriktad och trivs med att ta stort eget ansvar? Då kan du vara den löneadministratör som vi söker för rekrytering till EMBA Machinery i Örebro.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

EMBA har en stor internationell marknad och en stark tillväxt. Du erbjuds en viktig roll med många olika kontaktytor såsom chefer, medarbetare, HR och ekonomi gällande frågor kring lön, avtals-, försäkrings- och pensionsfrågor och mycket annat. Du kommer att vara placerad på EMBAs huvudkontor i Örebro.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör personalavdelningen och rapporterar till personalchefen. Du kommer även att få vara delaktig i att utveckla arbetet kring löneprocessen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av löneadministration både från kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi ser gärna att du har kunskap i metall- och tjänstemannaavtalen. Då du kommer att ha kontakter såväl inom som utanför Sverige har du goda kunskaper både i svenska och i engelska, både i tal och i skrift. Om du tidigare har arbetat i Agda och/eller med Flex reseräkningsprogram är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office paketet och van att hantera rapporter och sammanställningar.

Som person är du drivande, ansvarsfull och noggrann. Du är servicemedveten och trivs med flera varierande arbetsuppgifter och en händelserik omgivning. Vi söker dig som vill arbeta självständigt och som är van att ta stort eget ansvar.

Alla lediga jobb