TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till Fitness24Seven i Lund

Vill du skapa glädje hos dina kollegor genom en god lönehantering? Fitness24Seven söker en löneadministratör till Lund - Skåne

Drivs du av att hjälpa andra människor genom att säkerställa rätt lön? Tycker du om när saker och ting blir rätt? Som löneadministratör hos Fitness24Seven i Lund får du möjlighet att hjälpa dina kollegor genom en välfungerande löneprocess. Här finns goda möjligheter för dig som är passionerad av lön att utvecklas inom löneadministration och lönehantering.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Fitness24Seven erbjuder en värderingsstyrd organisation med högt tempo och en ambition att ständigt utvecklas. Som löneadministratör erbjuds du en serviceinriktad och viktig roll med möjlighet att hjälpa andra människor genom att säkerställa en korrekt lönehantering. Hos Fitness24Seven uppmuntras du till att ta egna initiativ, utveckling och ansvarstagande inom ditt område.

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Gratis träning
Gratis träning
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Du hanterar löneadministrationen för Fitness24Sevens medarbetare som består av hel- och deltidsanställda kontorsmedarbetare, personliga tränare, gruppträningsinstruktörer och anläggningspersonal. Tillsammans inom lönegruppen ansvarar ni för att:

Värt att veta

Du arbetar tillsammans med dina kollegor inom lön och ekonomi som idag består av 15 personer. Din arbetsplats är Fitness24Sevens huvudkontor i centrala Lund och arbetstiderna är 8-17 med viss möjlighet till flextid. Du rapporterar till ekonomichefen som har en personlig och öppen ledarstil. Som medarbetare i teamet uppmuntras du till att ta egna initiativ och personlig utveckling. 

Fitness24Seven har en policy att du som medarbetare alltid arbetar på kontoret. Vi ser gärna att du kan starta relativt omgående. 

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som löneadministratör söker vi dig som:

Som person är du serviceinriktad och bemöter dina kollegor på ett pedagogiskt sätt när du besvarar frågor inom löneområdet. Du tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen och säkerställer kvalitet och slutförande med ditt noggranna arbetssätt. Du samarbetar väl och skapar goda relationer med dina kollegor. 

Alla lediga jobb