TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till kund i Örebro län

TNG söker löneadministratör till kund i Örebro

För kommande uppdrag söker TNG löneadministratörer i Örebro. Vi söker både dig som är nyexaminerad eller som har några års erfarenhet av lön. Vi har kunder inom flera olika branscher och vi söker därför personer med olika erfarenheter.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett arbete som löneadministratör i en självständig roll. Vi har kunder i varierande branscher och  spännande uppdrag. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult/underkonsult hos oss.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis komma att innefatta bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som löneadministratör kommer du beräkna, utbetala och redovisa löner. Då våra kunders behov ser olika ut kan uppdragen komma att variera i omfattning och längd. Var noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar dig i din framtida tjänst. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som löneadministratör. Det är meriterande om du tidigare arbetat i något lönesystem.

Som person är du serviceminded och tycker om att ge support till chefer och kollegor. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete då det är deadlines kontinuerligt. Vidare så är du noggrann och har en stor integritets- och sekretessförmåga.

Alla lediga jobb