TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till logistikföretag i Göteborg

Vill du bidra med förändring och struktur? Till vår kund inom logistikbranschen i Göteborg söker vi en interim löneadministratör.

Vill du ta nästa steg i arbetet med löneadministration? Vår kund inom logistikbranschen söker nu en löneadministratör som vill bidra till att förbättra och optimera deras löneprocesser. För dig som tidigare har arbetat med löner och vill nu jobba med förändring så är detta en möjlighet för dig. Är du tillgänglig omgående? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund får du en viktig roll då du kommer ansvara för lönearbetet och samtidigt arbeta med att kvalitetssäkra och optimera arbetet med löner inom organisationen. Vi erbjuder dig en roll där du får stort inflytande och du får aktivt delta i förbättringsarbetet gällande löner. Du kommer inneha en social roll med många kontaktytor då du jobbar nära verksamhetens chefer och dess HR-avdelning. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kunds kontor ligger inom pendlingsavstånd i Göteborg och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Detta är ett interims uppdrag hos vår kund och du kommer i samband med tillträde få en överlämning och stöd av nuvarande löneadministratör. Uppdraget sträcker sig fram till sista mars och det finns goda möjligheter till vidare anställning hos vår kund. Du ingår i företagets Finance team och du rapporterar till redovisningschefen.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi dig som tidigare självständigt har arbetat med löneadministration då du på egen hand kommer ansvara för lönearbetet. Då tjänsten innebär att man hanterar en stor mängd känslig information ser vi att du har en hög integritet och arbetar strukturerat med dokumentation samt administration. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet från lönearbete med både kollektivanställda och tjänstemän.  

Eftersom tillsättning och urval sker löpande så vi ser gärna att du kan starta omgående.

Alla lediga jobb