TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till Prokab Ekonomikonsulter

Är du erfaren inom lön och avtal? Gillar du att få klart rätt lön i rätt tid? Sök tjänsten som löneadministratör !

Vill du ha ett roligt och varierande arbete inom lön med fullt kundfokus? Är du noggrann och grym på att läsa avtal? Då kan denna tjänsten vara något för dig. Hos oss på Prokab får du vara en del i den fortsatta utvecklingen av en modern och väletablerad redovisningsbyrå som står för kvalitet och långsiktigt samarbete med våra kunder.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra ett härligt gäng som tillsammans har mer än 50 års erfarenhet inom ekonomitjänster. Du blir ansvarig för din egna kundbas där du blir kundens första kontaktperson. Prokab har en stark lokal anknytning och vi jobbar nära våra kunder. Du blir en viktig del i lönearbetet och blir delaktig i att tillföra våra kunder professionell och värdefull kompetens.
 

Friskvård
Friskvård
Massage
Massage
Flextid
Flextid
Konferensresor
Konferensresor

Dina arbetsuppgifter

Du blir ansvarig för ca 500-600 löner varje månad och ska ha erfarenhet av att läsa och tyda avtal. Kunderna är verksamma inom handels- och dagligvarubutiker men även andra avtal såsom transport, teknik, frisör, restaurang förekommer vilket innefattar tillägg och ersättningar i olika former. Löneöverföringen från kunderna sköts elektroniskt via filöverföring men det förekommer även manuell hantering. Du arbetar med timlön och månadslön och löneutbetalningarna sker oftast den 15:e och 25:e varje månad. Lönefiler skickas via BGC eller direkt till kundernas bank. 
Du kommer även att ansvara för rapporteringen av arbetsgivardeklarationer till Skatteverket, FORA  och Svenskt Näringsliv.


 

Värt att veta

Placeringen är på kontoret i Västra Frölunda i Göteborg , där vi är 17 st anställda. Arbetstiden är 37,5 tim/ vecka och vi erbjuder en generös tillämpad flextid. Det finns utrymme för hybrid arbete efter överenskommelse. Vi erbjuder lunchförmån, friskvårdsbidrag och massage. Vartannat år åker vi på konferens tillsammans med de övriga fyra kontoren.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har: 

- Minst 3 års arbete med lönehantering inklusive att läsa och tolka avtal
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Erfarenhet av att arbeta med deadlines
- Arbetat i lönesystemet Agda
- Erfarenhet av arbete i excel

För att trivas i rollen bör du vara strukturerad och noggrann. 

 

 Alla lediga jobb