TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till Sortera

Nu söker vi en löneadministratör till expansiva Sortera i Stockholm

Sortera är en branschledande och stabil arbetsgivare som befinner sig i en spännande expansionsfas. Nu söker vi en ny kollega inom löneadministration som vill vara med och driva verksamheten framåt.

Rollen innebär ett självständigt ansvar för löneadministrationen för Sorteras koncern. Hos oss på Sortera får du som löneadministratör möjlighet att växa in i en bred roll i ett växande bolag. Låter det intressant? Bra! Skicka in Din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på Sortera erbjuds du en långsiktig karriär. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och att de vill stanna och utvecklas inom företaget. Vi erbjuder en positiv företagskultur med mycket goda möjligheter till att få utvecklas. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team som trivs tillsammans där du har möjlighet att påverka och utveckla företaget framåt. Vi är mycket måna om att du som nyanställd får en grundlig introduktion av erfarna kollegor som gör att du känner dig välkommen hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med löneadministrationen för Sorteras koncern med ca 400 löner, pensioner, rapportering, statistik. Hanteringen gäller både tjänstemannalöner och löner för kollektivanställda. I rollen ingår en kombination av löpande, repetitiva arbetsuppgifter och mer utmanande sådana. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

Värt att veta

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du rapporterar till HR-chef Caroline Wannegård. 

Vårt HR-team stöttar och tar hjälp av varandra samtidigt som vi ser till att utmana varandra till att tänka nytt vilket genererar utvecklade arbetssätt. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan, även om vi tycker att det är trevligast när alla kollegor är på plats och arbetar tillsammans. Utöver kontoret i Liljeholmen finns det även kontor i Rosersberg och Jordbro som man kan arbeta från vid behov.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen ser vi att du har en serviceorienterad attityd och tycker om att ha kontakt med såväl chefer, anställda och kollegor inom HR-teamet. Givetvis är du noggrann, strukturerad och inger förtroende till de du arbetar med. Då rollen är bred tycker du om att arbeta med högt som lågt. 

Vi söker Dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön. Du har minst 2 års erfarenhet av löneadministration och arbetar självständigt i löneprocessen. Du har arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän och känner dig bekväm med hela flödet. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Flex Payroll eller likande system. Det är meriterande om du är auktoriserad lönsekonsult och/eller har grundläggande kunskaper om lagar och avtal inom personalområdet. 

Alla lediga jobb