TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till St1 i Göteborg

Vill du arbeta med lön, förmåner och kollektivavtal i en härligt prestigelös miljö? Då är det dig vi söker till ST1 i Göteborg!

Nu finns chansen för dig att axla en roll som löneadministratör på ST1 i Göteborg med mycket ansvar, frihet och möjlighet att påverka. Är du en person som älskar att skapa struktur, effektivisera och bygga rutiner? Lockas du snarare än skräms av att kasta dig in i nya okända uppgifter? Har du i tidigare roller kommit i kontakt med avtal på kollektivsidan? Då kan det här vara jobbet för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en bred roll med många kontaktytor där du samtidigt blir en viktig del av ett HR-team på totalt tre personer. Du får arbeta med vida ramar och dina tankar samt idéer kommer att vara välkomna i en härligt prestigelös miljö där ledorden är;

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att skapa, utveckla och förvalta rutiner och processer inom:

Beroende på vem du är och vad du vill så kan rollen även komma att innefatta HR-relaterade arbetsuppgifter och/eller uppgifter inom ekonomi. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet är på heltid och du arbetar bekväma kontorstider. ST1s kontor ligger nära en busshållplats och från Brunnsparken tar det 20 minuter med kollektivtrafiken. För dig som tar bilen finns det gott om parkeringsplatser i anslutningen till kontoret.

Tjänsten är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas chans till en förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med och har kunskap om löneberedning samt kollektivavtal. Cirka 60% av medarbetarna på St1 är kollektivanställda, så vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkningsindustri eller produktion. Har du erfarenhet av lön- och tidrapporteringssystemen Agda samt Flex HRM så är det meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är systemvan och lätt lär dig nya system. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och då koncernspråket är engelska är du också bekväm med det.

Som person behöver du vara självgående och initiativtagande, då du själv ansvarar för att driva ditt arbete framåt. Du blir också en viktig person för organisationen, varför du måste vara kommunikativ och förstå att din roll är en servicefunktion ut i fingerspetsarna. Vilket du stortrivs med!

Alla lediga jobb