TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till stort bolag i Malmö

TNG söker för kunds räkning en löneadministratör med erfarenhet av Agda med start omgående.

Vi söker för konsultuppdrag en löneadministratör med erfarenhet av Agda till ett spännande bolag med placering på deras huvudkontor i Malmö. Företaget erbjuder Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Företaget har ett omgående behov av en löneadministratör som kommer hantera löner för cirka 1000 anställda, tjänstemän så som kollektivanställda. Kunden erbjuder dig en trygg arbetsplats där du skall trivas och må bra. Ett viktigt mål för företaget är att varje anställd skall förstå hur starkt han eller hon påverkar den totala framgången.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebära att du är delaktig i hela löneprocessen vilket bland annat även innefattar:
 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående och pågå under ca. 2-3 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Du blir en del av ett serviceorienterat och prestigelöst team inom ekonomi och lön. Du kommer arbeta nära ytterligare en annan löneadministratör. 

VEM ÄR DU?

Du har tidigare erfarenhet av lönesystemet Agda och du har med fördel erfarenhet av arbete i en liknande roll. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du positiv, öppen och serviceorienterad. För att bli framgångsrik i rollen som löneadministratör hos vår kund krävs det även att du har ett systematiskt arbetssätt och en god samarbetsförmåga. 

Alla lediga jobb