TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lönekonsult till Fryshuset

Vill du vara med och göra skillnad för våra ungdomar? Fryshuset söker nu en Lönekonsult för uppdrag över sommaren.

Brinner du för arbeta med lönefrågor, är van att tolka olika kollektivavtal och har erfarenhet av AGDA/Visma lön? Vill du vara en del av ett HR-team där du får möjlighet att vara med och förbättra ungas livssituation? Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fryshuset är en organisation med en stark värdegrund som brinner för att förbättra ungas livssituation. Du kommer att få vara med och arbeta i en växande och samhällsengagerad organisation.

Som Löneadministratör blir du en av de viktiga resurserna inom HR. Vi erbjuder dig ett roligt, självständigt och omväxlande arbete med placering på Fryshuset i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta i en bred roll och hantera runt 750 löner per månad varav ca 300 manuella, dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar på Fryshuset i Stockholm tillsammans med andra HR kollegor. Vi jobbar målstyrt med en genomsnittlig veckoarbetstid på 37,5 timme per vecka. 

Detta är ett vikariat som löper under perioden maj/juni till sista augusti, du har möjlighet att arbeta 75-100%. 

Den här tjänsten ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat några år inom löneadministration med liknande arbetsuppgifter och gärna i systemen AGDA/Visma. För att lyckas i rollen kan du arbeta självständigt i ovannämnda arbetsuppgifter. Du är noggrann, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du social, samarbetsvillig och positiv. Du talar och skriver god svenska, är en van datoranvändare och behärskar Officeprogramen.

Alla lediga jobb