TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lönespecialist till bolag inom flygbranschen

Nu söker vi en driven lönespecialist som är tillgänglig omgående till vår kund i Stockholm

Brinner du för löneadministration och att ge kvalitativ support inom lön? Nu söker vi dig som kan starta omgående och arbeta som konsult hos vår kund! Här får du möjlighet att arbeta som lönespecialist och ha ett övergripande och operativt ansvar för uppgifter kopplat till företagets lönekörning.

Är du vår nya konsult inom löneadministration? Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som lönespecialist kommer du ha ett övergripande och operativt ansvar för uppgifter kopplat till företagets lönekörning. Du kommer att arbeta med: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget startar omgående och är på 6 månader med möjlighet till förlängning. Du jobbar heltid, 08:00-16:30 med möjligheten till flex. Du blir en av tre medarbetare i HR teamet där samarbete är A och O för att lyckas med uppdraget. 

VEM ÄR DU?

Till detta uppdrag söker vi dig som har erfarenhet av löneadministration sedan tidigare och har erfarenhet av att arbeta med både arbetare och tjänstemän. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av att arbeta med system och extra meriterande är det om du har använt dig av Agda och /eller Visma tidigare.

Du är en prestigelös person som tycker om administrativa uppgifter och som lägger värde i noggrannhet och struktur. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra och är duktig på att samarbeta. Du är analytisk och gillar att tänka nytt samtidigt som du är självgående då du ensam kommer att ansvara för lönehanteringen. 

Alla lediga jobb