TNG
Lönespecialist till ett telekomföretag i Stockholm

Lönespecialist till ett telekomföretag i Stockholm

För vår kunds räkning och till ett härligt Payroll-team söker vi nu en erfaren lönespecialist.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-08-11
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

För vår kunds räkning och till ett härligt Payroll-team söker vi nu en erfaren lönespecialist.

Vår kund har utsetts till ett av Sveriges bästa arbetsplatser! Nu söker vi dig som vill vara en del av den positiva företagskulturen och vara en av tre erfarna lönespecialister. I rollen som lönespecialist hos vår kund kommer du att ha ett brett ansvar mot några av företagets affärsområden, troligtvis mot kundservice och ”business to business”.

Detta är ett konsultuppdrag på ett år med start september / oktober 2021. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag inom olika branscher allt från gruvnäring, process- och tillverkningsindustri till Life science och logistik. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Den största delen av rollen består av att utifrån olika typer av underlag och filinläsningar hantera hela löneprocessen för de team du ansvarar för. Du kommer att sköta efterrapportering såsom underlag till ekonomi, semesterlöneskulder och statistik samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter för en löneadministratör. Du kommer att arbeta med såväl anställningsprocess, ändring av anställningar samt exitprocesser i kundens HR system Oracle Fusion.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Så funkar det att vara konsult hos oss på TNG Tech:
Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som

  • Har flerårig erfarenhet från brett lönearbete. Du har en tydlig bild av hur ett månadsflöde för en löneökning ser ut ett tränat öga för rimlighet samt förståelse och vana för att kunna hantera AGI och skuldhantering.
  • Du är systemvan och har därmed hög systemförståelse och sätter dig enkelt in i systemuppbyggnad och rapportfunktioner.
  • Vi ser gärna att du arbetat med HR-administration och personalsystem tidigare.
  • Givetvis är du bevandrad i Excel och använder det som ett dagligt arbetsverktyg där du behärskar enklare formler.
  • Har arbetat i snabbrörliga verksamheter med många nyanställningar och ständiga förändringar och därmed kan hantera frågor inom ämnen både högt och lågt.

Du har en serviceorienterad attityd och tycker om att ha kontakt med såväl chefer, anställda och kollegor inom HR-teamet. Givetvis är du noggrann, strukturerad och inger förtroende till de du jobbar med.
Det är mycket meriterande om du arbetat i Hogia och/eller Oracle Fusion tidigare.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-08-11
Dana Jennerström
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7