TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lönespecialist till kund i centrala Stockholm

Nu söker vi dig som vill jobba som lönespecialist under sommaren till vår kund i centrala Stockholm!

Är du duktig på löneprocessen från start till mål? Vill du vara en del av ett välkänt företag där de lägger stor vikt i att leverera enastående kundupplevelser? Då kan detta jobbet vara något för dig!

Här kommer du att arbeta inom ett stabilt företag och ett tight team som gillar att hjälpa varandra.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

Värt att veta

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Arbetet är förlagt på kontorstider och du kommer arbeta från vår kunds huvudkontor i centrala Stockholm. Det finns möjlighet till hybridarbete. Uppdraget är under sommaren fram till 31/8 med start så snart som möjligt. 

Våra förväntningar

För att lyckas som löneadministratör ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet inom löneprocessen från ax till limpa. Du har kunskaper inom lagar & avtal som styr löneadministration. Har du kunskap inom pensionsadministration är det meriterande men inget krav. Du har erfarenhet & förståelse för redovisningsprinciper. Du har även erfarenhet av att arbeta i flera olika system. Har du kunskaper inom Heroma & Too Easy är det ett plus!

Som person är du serviceinriktad, du sätter laget före jaget & är analytisklagd.

Alla lediga jobb