TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Makita söker nu en ordermottagare

Ordermottagare till Makitas framgångsrika kundserviceteam i Upplands Väsby. Ansök redan idag!

Brinner du för kundservice och är en fena på administration? Vill du jobba för ett starkt och marknadsledande varumärke? Då kan du vara Makitas nya ordermottagare. Här får du möjligheten att utvecklas i ett företag som är mån om sin personal och den fina företagskulturen tar fram ditt bästa jag.

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader med start omgående där det finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

Ditt anställningserbjudande

Vill du prata med trevliga kunder? Då ska du söka denna tjänst som ordermottagare vid Makita. Vi vågar skryta med att vi har Sveriges trevligaste kunder och dom väntar på att just du ska ta emot deras samtal eller mail för att ge kundservice i världsklass.

Makita är ett värdestyrt företag med branschens bästa verktyg. Vi är stolta över vår familjära företagskultur där vi värderar samarbete, öppen kommunikation och en positiv arbetsmiljö. Du kommer att vara en del av ett team där din åsikt och input är värdefull, och där du kommer att känna dig välkommen och uppskattad.

Du kommer få en gedigen onboarding för att lära dig hela verksamheten samt lära känna dina nya kollegor.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Makita. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag, företagshälsovård och en dedikerad konsultchef.

 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som ordermottagare vid Makita har du bla. följande arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team på fem personer som tillsammans servar våra kunder varje dag. Vi har fasta arbetstider då vi har telefontider att förhålla oss till. Du väljer själv om du vill jobba kl 07:00-16:00 eller 08:00-17:00. Du kommer ha nära samarbete och dialog med våra kollegor runt om i hela verksamheten.

Kontoret ligger i Upplands Väsby där vi sitter i ljusa och fina lokaler.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet från kundservice, ordermottagning, sälj och/eller administration. Vi ser även att du har ett intresse eller bakgrund inom bygg- eller verktygsbranschen. Vidare är du systemvan och besitter goda kunskaper i excel.

För att lyckas i rollen är du en positiv lagspelare som drivs av hög kundnöjdhet och en önskan att addera mervärde vid varje kundkontakt. Du är dessutom kommunikativ där du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Alla lediga jobb