TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Makita söker säljare till sydöstra distriktet

Älskar du verktyg, maskiner och försäljning? Perfekt, Makita söker nu en Fältsäljare för Sydöstra Sverige, är det du?

Om du letar efter en spännande säljkarriär i en branschledande organisation med högkvalitativa produkter och möjligheter till personlig utveckling då är detta en unik chans för dig. Har du erfarenhet av försäljning samt ett intresse av och kunskap om maskiner och verktyg? Bor du dessutom i krokarna runt Växjö? Då kan du vara den nya fältsäljaren som Makita letar efter till sitt säljteam.

Ansök idag, urval sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Som en säljare vid Makita kommer du att vara en del av ett dedikerat team av yrkesmänniskor som brinner för att erbjuda kunderna de bästa verktygen och tillbehören på marknaden. Du kommer att ha möjlighet att bygga starka kundrelationer, förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar med Makitas imponerande produktutbud.

Som fältsäljare i Sydöstra distriktet har du ett stort upptagningsområde vilket gör resor till en del av din vardag. Uppskattningsvis har du 40-60 hotellnätter per år beroende på vart du bor. Om du utgår från Växjö är du i navet på distriktet och har en optimal utgångpunkt.

 

 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Förmånsbil
Förmånsbil
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Några av dina arbetsuppgifter som säljare vid Makita är:

Värt att veta

Vid Makita får du en dedikerad chef som kommer att stötta dig för att bli en framgångsrik säljare. Du ingår i ett härligt säljteam där du har utbyte av erfarenhet och kreativa strategier.

I rollen har du stor frihet under ansvar och du planerar din egen tid. Du bokar själv dina kundbesök och lägger upp en rutt som är kostnadseffektiv och smart för att din vardag ska bli bra som möjligt. 

 

Våra förväntningar

Du som söker har:

Som person är du en positiv lagspelare som drivs av försäljning och måluppfyllelse. Vidare är du nyfiken och duktig på att skapa god kundrelationer. För att lyckas i rollen kan du strukturera din egen arbetstid och jobba målfokuserat för att uppnå högsta prestation.

Alla lediga jobb