TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mantena söker HR-chef till Hässleholm

Motiveras du av att arbeta med såväl de strategiska som operativa delarna inom HR? Mantena i Hässleholm söker en HR-chef!

Vill du jobba i en verksamhetsnära HR-roll med goda möjligheter att utveckla verksamheten och dess medarbetare? Mantena söker nu en HR-chef till sin verksamhet i Hässleholm. Här erbjuds du en varierande och rådgivande roll med helhetsansvar för såväl de strategiska som operativa delarna inom HR. Vill du vara ett viktigt stöd för våra medarbetare och ledare samtidigt som du bidrar till en hållbar framtidsbransch?

Välkommen att bli vår nya HR-chef!

Ditt anställningserbjudande

Mantena har kollektivavtal och är anslutna till Tågtrafikavtalet. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR-chef arbetar du strategiskt och operativt med stora delar av HR-området. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bl a att:

Värt att veta

Som HR-chef är du både strategisk och operativ i din roll, vilket innebär att du medverkar i ledningsgruppen och arbetar nära verksamheten. Din arbetsplats är Mantenas kontor i Hässleholm, norra Skåne.

Du är HR resurs för de totalt över 100 anställda i Hässleholm som till stor del består av växlare och tågtekniker. Du ingår i ett koncerngemensamt team inom HR och lön och du rapporterar till HR-direktör, som samtliga utgår från Norge.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

För att du ska trivas och prestera väl i rollen ser vi gärna att du: 

Alla lediga jobb