TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Manufacturing Engineer till Finisar i Järfälla

Till framgångsrika Finisar i Järfälla söker vi nu en drivande ingenjör inom produktion

Vill du arbeta i ett dynamiskt och snabbväxande företag med en platt organisation och snabba beslutsvägar? Har du tidigare erfarenhet som ingenjör från ett företag inom tillverkningsindustrin?
Till växande Finisar i Järfälla söker vi nu en ingenjör inom avdelningen för produktionsteknik. Du driver projekt och utvecklingsarbete från start till mål samt ansvarar för att implementera robusta processer inom olika delar av organisationen. Du behåller ansvaret för flödet under hela produktens livslängd.
Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en dynamisk, viktig och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta i ett världsledande företag inom optisk kommunikation.

Vi har en mycket stark tillväxt och flera intressanta produkter som kommer lanseras inom en snar framtid. På Finisar får du möjligheten att arbeta i en internationell, platt och produktionsnära organisation.

Bonus
Bonus
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Betald parkering
Betald parkering

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ingenjör inom produktion kommer du att:

Detta är en generalistroll men det är viktigt att du har förståelse för arbetsflödet och stegen inom produktionen så att du kan arbeta proaktivt och effektivt. Du kommer att ansvara för att relevanta underlag tas fram och finns tillgängliga för planering inom ditt område.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en grupp om åtta personer och rapporterar till chefen för HW Systems. Rollen innebär många interna kontakter med kollegorna på designavdelningen, testutvecklingen och produktägarna samt externa med kollegorna på Finisar i USA, Kina och Europa. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt ett antal års erfarenhet från produktionsmiljö och erfarenhet från arbete med kvalitetsfrågor, ex. Lean är meriterande. Du har kanske varit produktägare och/eller har arbetslivserfarenhet inom fiberoptisk kommunikation eller optoelektronik. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du driven, initiativtagande och greppar snabbt komplexa problem. Du är kommunikativ, duktig på att nätverka och skapa relationer. Du är resultatorienterad, agerar på eget initiativ och får saker att hända. Vidare har du ett systematiskt arbetssätt och samarbetar bra med andra.

Alla lediga jobb