TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Manufacturing Test Engineer till II-VI i Järfälla

Vi söker en Manufacturing Test Engineer till världsledande II-VI i Järfälla, Stockholm.

Det världsledande företaget II-VI som arbetar med optiska system och optoelektroniska komponenter söker nu en Manufacturing Test Engineer till sin verksamhet i Järfälla, Stockholm. Har du kanske en teknisk bakgrund inom elektronik, fysik och testning? Är du kvalitetsinriktad, gillar att arbeta praktiskt och har god problemlösningsförmåga? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. I rollen som Manufacturing Test Engineer blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling, på II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete. Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

Bonus
Bonus
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Manufacturing Test Engineer är ditt ansvar att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett kompetent team som består av 10 ingenjörer och du rapporterar till Manager Manufacturing Engineering. Tjänsten är på heltid 38,75 h/veckan, II-VI arbetar med förtroendearbetstid 06.00-23.00 måndag till fredag, men du ska vara tillgänglig för dina kollegor under kontorstimmar. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom elektronik, fysik eller likvärdig utbildning och du har arbetslivserfarenhet från en produktionstestmiljö. Du är flytande i engelska tal och skrift, det är också meriterande om du har svenska kunskaper.  

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska i rollen som Manufacturing Test Engineer förvalta, utveckla och förbättra testsystemen du arbetar med. För att du ska vara framgångsrik i detta ser vi att du har god problemlösningsförmåga, är nyfiken, snabblärd och har ett stort tekniskt intresse.

Alla lediga jobb