TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Brand & activation manager till Mekonomen

Brand & activation manager med kommersiellt varumärkesfokus till Mekonomen Company i Vasastan, Stockholm

Vill du göra en resa med ett av bilbranschens största varumärken - Mekonomen? Vi erbjuder nu möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss i en omväxlande, fartfylld och rolig roll som Brand & activation manager med placering i nya fräscha lokaler i centrala Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

2023 är ett år då varumärket kommer ta flera steg framåt och man söker nu dig som med nyfikenhet, driv och engagemang vill fortsätta stärka affären framåt. Du kommer ha stort fokus på att alla marknadsaktiviteter driver trafik till anslutna verkstäder såväl som annan försäljningsfrämjande extern kommunikation.
Mekonomen är den ledande butiks- och verkstadskedjan för konsumenter och företag i Sverige. Här erbjuds du en arbetsplats där ambitionerna är höga inom både Mekonomen, men även inom ägarbolaget Mekonomen Company. Tillsammans vill vi skapa de starkaste varumärkena, den bästa konsumentresan och arbeta lojalitetsbyggande för att bidra till att framtida försäljningsmål nås.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen arbeta med att tydliggöra och flytta positionerna framåt för varumärket Mekonomen inom segmentet verkstad. Du kommer arbeta i tät dialog med Brand & activation manager ansvarig för butiksledet då ni tillsammans kommer ansvara för de två benen som utgör Mekonomens samlade marknadsinsatser.

I din roll kommer du bland annat vara:

Värt att veta

Resor samt delaktighet vid event/konferenser och liknande utanför ordinarie arbetstid ingår i tjänsten. Du är placerad i Vasastan, Stockholm och rapporterar till Marketing manager. Mekonomen Company har två huvudkontor, ett i Stockholm och ett i Malmö. Hälften av marknadsavdelningen arbetar från Malmö och hälften från Stockholm, så möjlighet finns att arbeta på båda orterna, samt en del hemifrån.

Våra förväntningar

Rätt person för den här tjänsten med stor nyfikenhet snart kommer ha en god insikt i vår organisation, våra varumärken och våra kunder. Du är en person som har ett starkt kommersiellt och försäljningsfrämjande fokus. Du är driven, målinriktad och duktig på att bygga relationer med kollegor och har en naturlig känsla för service. Du är strukturerad, har god förmåga att planera effektivt men vill arbeta varierande och behöver ha flera projekt på samma gång för att trivas.

Alla lediga jobb