TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marketing Automation Specialist till Göteborg

Nu förstärker vår kund sitt härliga marknadsteam - kanske är du deras nästa stjärna som Marketing Automation Specialist? Sök nu!

Tycker du att det vore spännande att få ansvara och förbättra kampanjer till kund? Älskar du att nörda i databaser - då är du som klippt och skuren för denna roll! Uppdraget startar så snart du kan vara tillgänglig och pågår minst till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Placering i Kungälv och det finns möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan.

Låter det som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Som Marketing Automation Specialist har du möjlighet att vara del i många sammanhang. Du ansvarar för att förvalta och förbättra de kampanjer som finns, initiera och delta i utveckling av både plattformen och kampanjer, vara delaktig i tjänsteutvecklings- och innovationsprojekt och ansvara för att bygga nya kampanjer

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Här berättar kund mer kring hur det är att jobba på detta uppdrag:

"Ditt ansvar löper genom hela processen tillsammans med andra nära kollegor - från att nå rätt kund, i rätt tid, i rätt kanal, med rätt erbjudande och till rätt pris. Vi har ett nära samarbete inom teamet där vi hjälper varann och stöttar med problemlösning. Vi har egna ansvarsområden och jobbar agilt tillsammans med andra team och på samma sätt planeras och prioriteras våra uppdrag. Vi är så stolta över vårt grymma team!

Du är också en specialist som stöttar med kunskap och rådgivning kring nyttjandet av kunddatabas. Här ingår också att ge rekommendationer till lösningar och stötta i metodik kring kundurval, kampanjuppbyggnad och kanalval.

Teamets uppdrag är föränderliga och flexibla i takt med att omvärlden och kundens övergripande fokus och mål ändras. Därför är det också en viktig del i arbetet att ständigt jobba med förbättringar, effektiviseringar och kvalitetssäkring i både arbetsprocesser, kampanjflöden och system/verktyg."

Värt att veta

Tjänsten är en heltidstjänst och placering Kungälv. I dagsläget arbetar du tre dagar på kontoret och resterande dagar hemma. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning. 

Hos oss på TNG kommer du även att få en dedikerad konsultchef som finns vid din sida under ditt uppdrag!

Våra förväntningar

Du tycker om att samarbeta i team men är också självgående och har stort eget driv, engagemang och initiativförmåga. En del i arbetet är att jobba med ständig kvalitetssäkring och förbättringar och du triggas av problemlösning och tycker det är kul att få djupdyka för att förstå eller lösa en uppgift.

I rollen har du ett brett nätverk och tycker om att kommunicera. Du är också strukturerad, analytisk och pedagogisk med en förmåga att kunna visualisera data och förklara komplexa samband på ett logiskt och förståeligt sätt. För att lyckas i rollen krävs det att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska. 

Alla lediga jobb