TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marketing Manager till Fitness24Seven i Lund

Marketing Manager Sverige till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund

Är du intresserad av friskvård och hälsa? Lockas du av att arbeta i ett snabbrörligt bolag där du får vara med och bidra till att stärka varumärket och testa nya utmanande arbetssätt i en ständigt växande bransch? Nu söker vi en engagerande Marketing Manager som vill driva och utveckla Fitness24Sevens marknadsarbete i Sverige framåt. Du har en viktig roll och kommer att arbeta både strategiskt och hands-on med att planera, koordinera, genomföra och följa upp alla marknadsaktiviteter och ser givetvis till att innehållet är engagerande, säljande och driver vårt varumärke i rätt riktning. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Rollen har flera viktiga ansvarsområden och passar perfekt för dig som drivs av varierade arbetsuppgifter där du har stor möjlighet att påverka och ta egna initiativ. Rollen som Marknadsansvarig är bred och omväxlande. Du har en nära dialog dagligen med olika intressenter inom Fitness24Seven kring nationella och regionala aktiviteter. 
Här erbjuds du en möjlighet att vara del i ett snabbväxande bolag som vill fortsätta att förändra en hel bransch.
Du omges av friskvårdsintresserade, drivna och kompetenta kollegor som har riktigt kul på jobbet tillsammans!

6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor
Gratis träning
Gratis träning
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Marketing Manager arbetar du strategiskt såväl som operativt. Du är ansvarig för att fortsätta stärka Fitness24Sevens varumärke i Sverige.

Ansvaret innefattar bl a:

Värt att veta

Du har personalansvar för fem medarbetare. Tjänsten är placerad vid Fitness24Sevens huvudkontor på Stora Södergatan i Lund och du rapporterar till Sales & Marketing Director. 

Våra förväntningar

Vi tror att du är en erfaren och inspirerande marknads- och kommunikationsexpert som gillar att arbeta med såväl strategiska frågor som hantverket i sig självt och är en riktig "doer". Du har en akademisk utbildning i grunden kombinerat med erfarenhet inom marknadsföring. Att koordinera och projektleda marknadsaktiviteter är en naturlig del av din vardag. Vi tror du är lyhörd och har förmågan att anpassa ditt budskap efter olika målgrupper, kanaler och forum. Du är en självgående, social och engagerad person som brinner för varumärke och marknadsföring i synnerhet kommunikation med fokus på relationer.

Du:

Alla lediga jobb