TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marketing Manager till Makita

Makita Sverige söker nu en Marketing Manager för att leda marknadsteamet och utvecklingen i takt med företagets tillväxt!

Vill du bli en del av ett dynamiskt team inom marknadsföring? Vi söker en driven och kreativ Marketing Manager som vill ta vår marknadsföring till nästa nivå. Som Marketing Manager kommer du att spela en viktig roll i att forma och implementera marknadsföringsstrategier som ökar försäljningen och förbättrar företagets varumärkespositionering. Är du den vi söker?

Ditt anställningserbjudande

Vi är ett värdestyrt företag med branschens bästa verktyg. Vi är stolta över vår familjära företagskultur där vi värderar samarbete, öppen kommunikation och en positiv arbetsmiljö. Du kommer att vara en del av ett team där din åsikt och input är värdefull, och där du kommer att känna dig välkommen och uppskattad.

Du kommer att ha personalansvar för två personer på marknadsavdelningen och du rapporterar till Sales Director. Vi är ett litet team som jobbar nära och hjälper varandra. Då rollen är ny kommer du ha stora möjligheter att påverka denna. 

Du kommer att få en gedigen onboarding så du lär känna oss och vår verksamhet samt dina härliga kollegor.

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

Värt att veta

Även om Makita är ett stort globalt bolag så sköter vi vår marknadsföring själva i Sverige. Vi utformar våra strategier och arbetar med våra kampanjer för att marknadsföra våra produkter. Vi lanserar över 100 produkter per år vilket gör att vi har ständigt pågående kampanjer och en gedigen planering för hur dessa ska utformas. 

Kontoret ligger i Bredden där vi sitter i ljusa och fina lokaler. En del resor ingår i tjänsten då vi medverkar vid mässor, arrangerar roadshows etc.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda. Du är van att jobba med produkter och har ett intresse och förståelse för vår bransch. Vidare har du en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig tydligt, såväl skriftligt som muntligt på svenska och engelska då du på egen hand skapar och uppdaterar material till olika kanaler på företaget. Behärskar du även norska är det meriterande.

Som person är du driven, prestigelös, samarbetsvillig och trivs med att arbeta självständigt med flera projekt igång samtidigt. Du känner dig trygg med att fatta snabba beslut och litar på din egen förmåga. Du gillar att skapa nya kontakter och ta initiativ för dessa. För rollen krävs goda kunskaper inom Office 365 och i Adobe CC (främst Indesign, Photoshop och Illustrator). Du behöver även körkort och tillgång till egen bil.

 

Alla lediga jobb