TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadsansvarig B2B till Bilprovningen Stockholm

Vill du ansvara för utvecklingen av Bilprovningens erbjudande till företagskunder?

Har du tidigare erfarenhet av företagsförsäljning och är nyfiken på att arbeta strategiskt med inslag av marknadsföring? Som Marknadsansvarig B2B på Bilprovningens huvudkontor i Stockholm får du driva paketeringen av erbjudandet, utveckla säljstödsmaterial samt ansvara för säljträningen för besiktningsorganisationen. I och med att detta är en ny befattning finns det stora möjligheter till egna initiativ och utveckling.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Då detta är ett bemanningsuppdrag blir du anställd av TNG och arbetar som konsult hos Bilprovningen. Självklart omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Företagsmarknadsansvarig kommer du att ha en nyckelroll och ett stort inflytande på både försäljning och marknadsföring. Du kommer att agera som kravställare för utveckling av digitala tjänster och ansvara för planering, genomförande samt uppföljning i form av internrapportering av marknads- och försäljningsaktiviteter.

Du kommer även ansvara för:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra vår marknadsavdelning med sex medarbetare och jobba nära besiktningsorganisationen och IT-avdelningen. Tjänsten är på heltid och placerad på Bilprovningens huvudkontor i Rissne, Stockholm. Det här är ett konsultuppdrag på ett år med start så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, gärna från fordons- och/eller transportbranschen, och är van vid och bekväm i försäljningssituationen med större kunder. Du har erfarenhet av att ta fram beslutsunderlag, nyttokalkyler, effektuppföljningar och analyser samt att hålla presentationer i ledningssammanhang. Det är positivt om du har erfarenhet av att utveckla säljstödsmaterial, samt målgruppsanpassat marknads- och försäljningsmaterial. Du är van att arbeta med och agera kravställare på externa leverantörer och/eller den interna IT-avdelningen.

Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning eller marknadsföring.

Vi söker dig som har en mycket god förståelse för kundens upplevelse och resa samt vana av att utgå från kundens perspektiv i tjänsteutveckling. Du är lösningsorienterad med en mycket god samarbetsförmåga och vana av att involvera andra avdelningar. I ditt arbete är du strukturerad, effektiv och resultatinriktad med vana av att driva större projekt med många intressenter.

Alla lediga jobb